Chceš vlasy ako Andrea z etikety vlasového tonika Rapuncell?

Chceš vlasy jako Andrea z etikety tonika Rapuncell?

[rozhovor]
Andrea z Púchova o stránce expertnavlasy.sk nevěděla, nic si neplánovala koupit ani zkoušet.
Nakonec skončila na etiketě nejoblíbenějšího produktu na podporu růstu a proti vypadávání vlasů.

Andrea si přála rozhovor smazat, tak jsme jí vyhověli.
Z článku zůstali jen fotografie (které jsou vlastnictvím stránky) a závěrečný odkaz našeho trichologa na konci…

etiketa Rapuncell 2017-Andrea

Andrea Kuchtová - vlasy 2 roky dozadu a dnes Y

(tricholog Adrián): Když chcete zdravé krásné vlasy:

  • přestaňte s chemickým barvením, odbarvováním
  • žehlete, kulmujte či fénujte jen s ochranou
  • jemné vlasy nežehlete vůbec, nebo jen do 120°C
  • do jídelníčku si zařaďte rostlinné bílkoviny, ořechy a semínka
  • vyřaďte z něj mléčné věci a sladkosti.

Pokud nemáte dostatek minerálů v stravě, užívejte doplňky výživy:

  • doporučuji jednoznačně chlorellu GW při nedostatku vitamínů, železa, problémech s trávením, v průběhu těhotenství a po porodu),
  • při slabých, padajících vlasech, které nerostou, nebo řídnou jednoznačně doporučuji vnitřní užívání tekutého KERATÍNU (novinka 6/2019)
  • jestli máte víc než 30 roků tak dopřejte pokožce, vlasům a nehtům i tekutý kolagen.
  • aplikujte na pokožku hlavy 2x denně tonikum Rapuncell a dobře ho vždy vmasírujte do pokožky konečky prstů.

Nezapomínejte, že jen čistá a hydratovaná pokožka vlasů dokáže produkovat zdravé a silné vlasy. Vyčistit a odmastit ji je úlohou šampónu, k toniku si proto nakombinujte stejný typ (tedy např. Rapuncell Silver tonikum + Silver šampón).

Choďte do postele před 22.00h (důvod najdete v článku „Kdy rostou vlasy?„) a spěte 8 hodin denně. Jednoduché a účinné… 😉 Držím palce.

A kdo potřebuje poradit osobně, píše našim trichologům přes ► tuto stránku ◄ po kliknutí na žluté tlačítko „Chci se zeptat trichologa“.

vlasy ako andrea kozmetika The Garden recenzia rozhovor

Adrián M.
Adrián spolupracuje se stránkou expertnavlasy.sk jako trichológ - specialista na vlasy a vlasovou pokožku, který diagnostikuje příčiny vypadávání vlasů, poškození či řídnutí vlasů, onemocnění pokožky hlavy a věnuje se léčbě v závislosti na příčině. Po několikaleté praxi v oblasti vlasového poradenství a spolupráci na vývoji receptur vlasové kosmetiky ukončil v roce 2016 vzdělávání v oblasti trichológie a praxe v práci s Trichologické Mikrokamera v Praze. V roce 2017 navrhl složení úspěšného tonika a šamponu proti nadměrnému padání a na podporu růstu vlasů pod značkou Rapuncell. Momentálně se věnuje Trichologické vyšetřením vlasových kořínků a návrhu receptur komplexní sady přírodní vlasové kosmetiky The GARDEN ve spolupráci s diplomovaným fytoterapeutem tradiční čínské medicíny.
Komentáře
  1. Renáta napsal:

    Zdravím, mám dosť zničené vlasy. Zehlim si ich každý deň a samozrejme farbim. Lámu sa a vycesavam ich. Prosím poraďte mi co mam robiť. Ďakujem

  2. Martina napsal:

    Dobrý den,mám zničené vlasy barvením,polámané a vůbec mi nerostou 🙁 už nevím co mám použít aby rostly! Chci už nějaký produkt který opravdu pomůže a nebudou to zbytečně vyhozené peníze!!
    Děkuji

  3. Petra napsal:

    Dobrý den chtěla bych poradit. Mám vlasy po lopatky a suché. U hlavy se mi masti a zbytek jsou suché. Zkoušela jsem kde co a nic mi nepomáhá.

  4. Ivana napsal:

    Dobrý deň chcela bybsom sa spýtať mám pokožku veľmi suchu miestami suché fľaky vo vlasoch ale vlasi mám pritom skoro stále jasne pri pokožke ale na koncoch suché vedeli by ste mi niečo poradiť ? Ďakujem

  5. Tímea Nagyovà napsal:

    Dobrý večer chcela by som vyskúsať aj ja lebo vypadàva mi vlasy

  6. Klára Polska napsal:

    Dobrý den chtěla bych poradit, pár let si vlasy prodlizuji metodou keratin a mám po tom hodně zničené vlasy, polamane, vytrhane, bez prodloužení už nemůžu být vypadá to hrozně

  7. Jana napsal:

    Dobrý den, objednala som si Vaše vyrobky komplet sadu, ale napriek tomu sa chcem poradiť, či ich môžem pouzivat aj ked mam seboreu. Je preliecena, už by to malo byť v poriadku, ale vlasy mi naďalej extremne vypadavaju. Dakujem za pomoc.

  8. Beata napsal:

    Dobrý deň. Bývam v zahraničí. Mám problém s rednutim vlasov a vypadávaním. Urobila som si trichologicke vyšetrenie kde mi zistili že sa mi tvorí veľmi veľa mazu pod pokožkou hlavy ale pokožka navonok je vraj sucha.Doteraz som používala zihlavovy šampón.. Vlasy si umývam 3 krát týždenne lebo rýchlo mastneju. Aký typ tonika by som potrebovala aby som ten maz znormalizovala?? Ďakujem za odpoveď

  9. Lenka napsal:

    Dobrý večer, chcela by som poradiť. Nakombinovať niečo pre moje vlasy. Skúsila som od , profesionálnych až po prirodne masky a šampóny, nič nepomáha. Ďakujem za rady , typy pomoc ?

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použité pouze pro účely spracování tohto komentáře. Zásady spracování osobních údaju.