Jak zregenerovat poškozené vlasy

Pokud jsou již vaše vlasy poškozené z jakékoliv příčiny, samy se neopraví. Existují ale 3 způsoby regenerace pro poškozené vlasy, kterými můžeme vlasy víceméně zachránit.

(Tento článek nebyl zamýšlen jako kompletní seznam všech známých řešení, ale spíše jako rychlá první pomoc 😉

1.) nejrychlejší způsob – ZVENČÍ přímo na VLASY

Používáním vhodné vlasové kosmetiky se na vlasu vytvoří tenký film, který vyhladí a zarovná vlasový povrch a vrátí vlasům lesk.
Řešení pro poškozené vlasy představují kondicionéry, masky a lesky na vlasy. Řešení je dočasné, a proto je třeba ho opakovat 😉
Tady se nabízí např. aplikace želatinové masky (klikněte SEM) anebo vlasového balzámu The GARDEN White Hair Cream, který byl navržený právě na tuto aplikaci (klikněte SEM)

2.) dlouhodobější proces – ZVENKU na vlasovou pokožku,

což může trvat až několik týdnů podle úrovně, v jaké se poškozené vlasy nacházejí. Zde pomáhají vlasové tonika s rostlinnými extrakty, vlasové kúry a masky.

masaz vlasovej pokozkyDůležité jsou pravidelné masáže pokožky hlavy po aplikaci vlasového tonika (ideálně až 2x denně), např. chininové nebo ženšen-goji, které byly k tomu účelu navrženy. Vlasové tonikum by mělo mít profesionální aplikátor, aby ho bylo možné aplikovat na mokré vlasy po umytí, ale i na suché vlasy tak, aby je tonikum nenamočilo. Abychom např. v zimě po aplikaci neodcházeli s mokrými vlasy ven … (klikněte SEM)

3.) dlouhá ale trvalá cesta – ZEVNITŘ správnou výživou.

Vždy po vlasovém testu posílám i doporučení stravy, návrhy na změnu jídelníčku resp. v úvodních balících doporučení na doplňky výživy pro vlásky. Je třeba jim dodat zejména vitamíny, minerály, aminokyseliny. Tato cesta pro poškozené vlasy je několika měsíční až roční, ale výsledkem jsou pevné, pružné a zdravé vlasy… (vlasový test: (klikněte SEM))

Ať se rozhodnete pro kteroukoli cestu,
ráda vás na ní budu doprovázet …

Protože každá žena si zaslouží zdravé a krásné vlasy.
(Eva N.)

Eva N.
Eva N. sa od roku 2010 intenzívne zaoberá problematikou ženských vlasov. Študovala staré recepty našich babičiek ako i východné medicínske prístupy k vlasovej problematike. Presadzuje kombináciu pôvodných receptov s prírodnými modernými prípravkami. (v súčasnosti pod značkou Eva N. už pracuje tím viacerých poradcov)
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použité pouze pro účely spracování tohto komentáře. Zásady spracování osobních údaju.