Sabině narostly vlasy, přestaly padat
a ještě i zhubla 3 kg 😉

Dobrý večer Evi,
ano, pravda, už je to měsíc a já stále poctivě používám Vámi doporučené šampóny (1-2 x týdně) a tonikum (každý den ráno).

Vlasy byly od začátku počátku jako vyměněné, krásně se upravovaly a teda skutečně vydržely a dodnes vydrží déle do ďalšího umytí.

Vlasy jsem si předtím musela mýt 2 - 3x týdně.
Asi po 2-3 týdnech jsem zaznamenala, že se mi více mastila pokožka hlavy a tedy i vlasy, ale už je to pryč ..

Tonikum Rapuncell vmasírovávám pravidelně každé ráno a nechám vyschnout. Potom jsou vlasy tak příjemně natužené a mají i víc objemu. Lahvička v mém případě vydržela na 1 měsíc. Už mám další 3 kusy doma, abych mohla v klidu pokračovat. 🙂

Co se týká změny padání... tak padání se už omezilo, po umytí vlasů (kdy bylo viditelné nejvíc) je vypadaných vlasů podstatně méně, co mě těší a motivuje k trpělivosti pokračovat podle doporučení dále.

Co se týka růstu vlasů... - tak to jsem s radostí zaznamenala nyní po měsíci, kdy cítím na omak, že mi začínají podrůstat nové vlásky. A i ty stávající se více posunuly od hlavy (podle odrostů barvení).

Největší změnu jsem udělala v jídelníčku, když jsem tedy na doporučení ze své stravy zcela vyloučila sladké (u mě především koláče, buchty, bábovku ... vždy k ranní a odpolední kávě), laskominy jsem v podstatě nejedla, dále bílé pečivo, kávu!!!, tmavé maso a zařadila jsem více zeleniny (tepelně upravené, kvůli mému trávení) a ovoce, bylinné čaje, začala jsem užívat chlorellu, vitamín C 1000mg a kolagen. Snažím se jíst pravidelně, včetně malých svačiniek mezi jídly. Příjem tekutin jsem zvýšila z cca 1 litru na 2 - 2,5 litru denně.

Díky tomu všemu jsem šla dolů též s váhou (za měsíc o 3kg, ze 65 na 62kg), což je také příjemné, co si budem povídat 🙂

Abych se přiznala, hodně mě to pohltilo. Vlasy pro mně znamenají fakt hodně a toto, co se mi teď přihodilo (chápu, že se to nakumulovalo za delší dobu) a vlasy mi prořídly o dobrou polovinu celkového objemu, mně nakopává k tomu, s tím něco vážně dělat. A můžu říct, že se daří, i když pozvolna, ale já tu změnu již vidím a to mě popohání k tomu, nepřestávat. 

Sabína Švedíková fotoDěkuji moc za pomoc, podporu a rady, za Vaši fajnovou vlasovou kosmetiku a za "nakopnutí" se nad sebou zamyslet a změnit všechny špatné návyky.

Sabina

Líbilo by se ti vyřešit tvůj vlasový problém podobně?

Chceš nadále ztrácet čas metodou POKUS / OMYL
a zkoušet kolik tvé vlasy a pokožka vydrží
?


Nebo chceš poznat příčinu svého vlasového problému a nasadit hned správný postup?

JE TO NA TOBĚ
zda půjdeš ke krásným zdravým vlasům
nebo zůstaneš tam kde si.

Nyní si můžeš zvolit následující:

Trichologické vyšetření

v případě problémů s vlasovou pokožkou, nadměrným maštěním, či padáním vlasů je vhodné jako první krok poslat našim trichologům vzorky vlasů na vyšetření vlasů, konečků a kořínků
Víc info →

Balíček na podporu RŮSTU a proti nadměrnému PADÁNÍ

Pokud máš normální nebo mastící se vlasovou pokožku a potřebuješ zastavit nadměrné PADÁNÍ vlasů a podpořit RŮST vlasů
Pozrieť balíček →

Prodej balíčku skončil - vyber si vhodnou kombinaci podle jednoduchého
návodu na této stránce

Potřebujete poradit?

Bc. Adrián Mokriš
tricholog - vlasový specialista
tel. 777 048 474
adrian@expertnavlasy.sk

Adrian M. senior trichologist thegarden cosmetics